Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Επιτραπέζια παιχνίδια που πρέπει να παίξετε οπωσδήποτε!! ☺♘

Γεια σας! Έχω καιρό να δημοσιεύσω επειδή ήταν το Πάσχα και δεν έβρισκα πολύ χρόνο. Ελπίζω να περάσατε ευχάριστα το χρόνο σας!! Δυστυχώς αύριο ξεκινάνε τα σχολεία :'( 
Όπως και να 'χει σήμερα ήθελα να δείτε κάποια από τα αγαπημένα μου επιτραπέζια που σίγουρα θα γίνουν και τα δικά σας! ;) ♥
**Όλα τα επιτραπέζια είναι από την Κάισσα ((http://www.kaissagames.com/) δεν κάνω διαφήμιση απλώς είναι το αγαπημένο μου κατάστημα με επιτραπέζια.





  • Love Letter
    Πολλοί νεαροί άνδρες (και μερικοί όχι και τόσο νεαροί) επιθυμούν να φλερτάρουν την πριγκίπισσα. Δυστυχώς, εκείνη έχει κλειστεί στο δωμάτιό της στο παλάτι, και πρέπει να βασιστείτε σε άλλους για να της δώσουν το γράμμα σας. Θα τα καταφέρετε;

    Το Love Letter είναι ένα παιχνίδι ρίσκου, αποκλεισμών και τύχης. Προσπαθήστε να φτάσει το γράμμα σας στα χέρια της Πριγκίπισσας Ανέτ, εμποδίζοντας τα γράμματα των υπολοίπων. Οι ισχυρές κάρτες σας δίνουν το πλεονέκτημα από νωρίς, γίνεστε όμως στόχος. Αν πάλι βασιστείτε σε αδύναμες κάρτες, το γράμμα σας μπορεί να καταλήξει στο τζάκι!

    Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για 2-4 παίκτες, ηλικίας 10+. Μέση διάρκεια 20 λεπτά. Το επιτραπέζιο είναι στα ελληνικά

    Τιμή: 
    9,99€

  • Dix it
    Πέντε εικόνες ανοίγουν. Έχουν όλες κάτι κοινό: μια αινιγματική πρόταση. Μια όμως από τις πέντε ανήκει στον αφηγητή. Οι παίκτες θα πρέπει να επιστρατεύσουν τη διορατικότητα και τη λογική τους για να τη βρούνε, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις παγίδες των συμπαικτών τους. Το Dixit είναι ένα ευχάριστο αλλά και συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο εκπλήξεις για την παρέα αλλά και όλη την οικογένεια.

    Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για 3-6 παίκτες, ηλικίας 8+. Μέση διάρκεια 30’. 

    Τιμή: 29,99





  • Bang
    Σε αυτό το παιχνίδι οι παίκτες μεταφέρονται στην Άγρια Δύση, όπου οι Παράνομοι κυνηγούν το Σερίφη, ο Σερίφης κυνηγάει τους Παράνομους, οι Βοηθοί του Σερίφη προσπαθούν να τον προστατέψουν και ο Φυγάς συνωμοτεί, έτοιμος να πάρει το μέρος είτε του ενός είτε του άλλου. Όλοι αυτοί είναι κρυφοί ρόλοι που αναλαμβάνουν οι παίκτες, προσπαθώντας να βοηθήσουν τους συμμάχους τους και να εξοντώσουν τους αντιπάλους τους. 

    Ένα παιχνίδι για 4-7 παίκτες, ηλικίας 8+
    .

    Τιμή:19,99




  • Μια φορά κι έναν καιρό
    Το Μια Φορά κι Έναν Καιρό είναι ένα βραβευμένο παιχνίδι αφήγησης, το οποίο ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία. Ένας παίκτης, o Αφηγητής, ξεκινάει μια ιστορία χρησιμοποιώντας τα στοιχεία των Καρτών Ιστορίας του, και προσπαθώντας να οδηγήσει την πλοκή ανάλογα με τι γράφει η Κάρτα Τέλους του. Οι υπόλοιποι παίκτες χρησιμοποιούν τις δικές τους κάρτες για να τον διακόψουν και να γίνουν εκείνοι Αφηγητές. Νικητής είναι ο πρώτος παίκτης που θα καταφέρει να χρησιμοποιήσει όλες τις Κάρτες Ιστορίας του και να παίξει και την Κάρτα Τέλους του. Σκοπός του παιχνιδιού όμως, δεν είναι απλά να νικήσετε, αλλά να διασκεδάσετε διηγούμενοι όλοι μαζί τις πιο απίθανες ιστορίες!

    Ένα επιτραπέζιο παιχνίδια για 2 έως 6 παίκτες, ηλικίας 8+. Μέση διάρκεια 20 με 40 λεπτά. Το επιτραπέζιο είναι στα ελληνικά.

    Τιμή: 11,99






    Αυτά από μένα..!! All the love!! Xxx

2 σχόλια:

  1. Τέλειο άρθρο!Έχω το Μια φορά κι έναν καιρό,και είναι πολύ ωραίο.Το Bang όμως,σκίζει!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!! ♥ Ναι τα έχω παίξει όλα και το Bang είναι ένα από τα αγαπημένα μου..!! ♥♥

      Διαγραφή