Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

3+1 Ταινίες επιστημονικής φαντασίας που πρέπει να δείτε!! ✔

Γεια σας! Σκέφτηκα να σας δείξω τις αγαπημένες μου ταινίες επιστημονικής φαντασίας που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε. Είναι όλες τέλειες. Κάποιες είναι πιο παλιές και μπορεί να τις έχετε δει, πάντως όλες είναι πολύ γνωστές και λογικά θα τις έχετε ακούσει.
Divergent
Σε μια μελλοντική κοινωνία όπου όλοι οι άνθρωποι χωρίζονται ανάλογα με τις ικανότητές τους σε πέντε "φατρίες", η νεαρή Τρις Πράιορ αποδεικνύεται διαφορετική και ακατάτακτη. Κάτι το οποίο της δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει η ίδια, αλλά και τη βάζει στο στόχαστρο των κυβερνητικών αξιωματούχων, οι οποίοι απαγορεύουν οποιαδήποτε "απόκλιση".The maze runner
Βασισμένο στο πρώτο βιβλίο της επιτυχημένης τριλογίας, η ταινία Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ διαδραματίζεται σε έναν μελλοντικό κόσμο, όπου ο κεντρικό ήρωας, ο Τόμας ξυπνά με αμνησία σε μία άγνωστη κοινότητα με άλλους νεαρούς άνδρες, οι οποίοι είναι περικυκλωμένοι από έναν τεράστιο λαβύρινθο. Αφού συνειδητοποιούν ότι είναι όλοι τους παγιδευμένοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, όχι μόνο για να ξεφύγουν από το λαβύρινθο αλλά για να λύσουν το μυστήριο και να αποκαλύψουν ποιος και γιατί τους έφερε εκεί.

Hunger Games

Η ιστορία λαμβάνει χώρα σε ένα δυστοπικό μέλλον στο έθνος της Πάνεμ, όπου 12 αγόρια και 12 κορίτσια ηλικίας 12 έως 18 ετών πρέπει να συμμετάσχουν στους Αγώνες Πείνας - ένα τηλεοπτικό ετήσιο γεγονός στο οποίο οι συμμετέχοντες είναι αναγκασμένοι να αγωνιστούν μέχρι θανάτου μέχρι να υπάρξει ένας εναπομείναντας νικητής. Η πρωταγωνίστρια, Κάτνις προσφέρεται εθελοντικά να αγωνιστεί στη θέση της μικρότερης αδερφής της. 

Lucy
Στην ταινία η Τζοχάνσον υποδύεται μια νεαρή κοπέλα που πέφτει θύμα μιας συμμορίας εμπορίας ναρκωτικών. Η κοπέλα χωρίς τη θέλησή της μεταφέρει στην κοιλιά της ένα νέο «επαναστατικό» ναρκωτικό. Το ναρκωτικό όμως διαρρέει στον οργανισμό της και της επιτρέπει να χρησιμοποιήσει όλο το εύρος των δυνατοτήτων του ανθρώπινου εγκεφάλου!



~Αυτές τις ταινίες ήθελα να σας δείξω. Εγώ τις έχω δει και είναι όλες υπέροχες. Πραγματικά δεν μπορώ να διαλέξω την καλύτερη!
All the love! Xxx

8 σχόλια:

  1. Τέλειο άρθρο <3
    Έχω δει το Divergent,και είναι πραγματικά υπέροχο,αξίζει να το δει κανείς <3 Επίσης,το lucy είναι κι αυτό πολύυ ωραίο,το έχω δει <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ ♥♥
      Συμφωνώ μαζί σου και ανυπομονώ να δω την δεύτερη ταινία από την τριλογία του Divergent ♥♥

      Διαγραφή
  2. Τις έχω δει όλες τις ταινίες εκτός από τη Lucy!Οι άλλες πάντως είναι τέλειες!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι ♥♥ Να δεις και την Lucy είναι πάρα πολύ ωραία!! ♥♥

      Διαγραφή
  3. Υπέροχο άρθρο♥ Τις έχω δει όλες τις ταινίες εκτός από το Lucy.Καλά, το Divergent είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΟ:D
    To Hunger Games η αλήθεια είναι πως δεν μ άρεσε παρόλο που όλους τους ξετρελαίνει:/
    Επίσης για το the maze runner πιστευω θα έχει και 2ο μέρος επειδή αφήνει ένα υπονοούμενο;)
    Αν θες τσεκαρε το μπλοκ μου και γινε μελος teenagedreamgr.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ ♥♥ Το Divergent το έχω ερωτευτεί με απλά λόγια ♥♥ Ντάξει και το Hunger Games εμένα μου αρέσει αρκετά :) Και το the maze runner όντως έχει 2ο μέρος και νομίζω κι όλας ότι βγαίνει φέτος ;) ♥ Φυσικά και θα δω το blog σου και θα γίνω και μέλος ♥♥

      Διαγραφή
  4. Εχω δει το Divergent και το Hunger Games και ηταν απλως ΤΕΛΙΕΣ! Χαίρομαι που εχουμε τα ιδια γουστα:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή