Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Party Outfits!

Γεια σε όλους! Έχω να σας δείξω κάποια συνολάκια για πάρτυ που έφτιαξα. Μπορείτε να τα συμβουλευτείτε πριν πάτε σε κάποιο πάρτυ για να σας δώσουν κάποια ιδέα. 

Party Outfits!!

#1



Αν θέλετε να βάλετε κάτι πιο επίσημο σας προτείνω το πρώτο συνολάκι. Βάλτε μία φούστα όχι πολύ μακριά, που να μην σας είναι κολλητή. Για μπλούζα προτιμήστε ένα κροπ τοπ. Βάλτε τα αγαπημένα σας αρβυλάκια αρκεί να ταιριάζουν με το υπόλοιπο outfit. Βάλτε ένα ωραίο βραχιόλι και σκουλαρίκια. Τα μαλλιά σας μπορείτε να τα κάνετε μπούκλες αλλά και μια κοτσίδα στο πλάι ταιριάζει απόλυτα. Αν έχετε σκοπό να βαφτείτε βάλτε απλώς μάσκαρα και μολύβι.






#2



 
Το δεύτερο συνολάκι είναι πιο απλό. Είναι ότι πρέπει για τα πάρτυ των φίλων σας. Βάλτε ένα τζιν σορτσάκι με σχισίματα (ή και με χωρίς). Το σορτσάκι θα ήταν καλύτερα να είναι ψηλόμεσο. Για μπλούζα φορέστε ένα κροπ τοπ όπως αυτό στην εικόνα. Φορέστε vans, μποτάκια ή ότι άλλο πιστεύετε ότι ταιριάζει. Ώραιο θα είναι και ένα μακρύ κολιέ. Τα μαλιά σας μπορείτε να τα ίσιωσετε. Σας προτείνω να μην βαφτείτε πολύ. Προτιμήστε απλώς ένα λιπ κλος, ένα λιποζάν ή κανένα απαλό σε χρώμα κραγιόν.





Ελπίζω νας άρεσαν τα outfits που σας έδειξα. Αν θέλετε γράψτε στα σχόλια πιο προτιμάτε.
Μαντελίνα

3 σχόλια:

  1. Μαντελίνα μου πολύ ωραίο άρθρο, με βοήθησες πολύ, σίγουρα θα χρησιμοποιήσω τις συμβουλές σου όταν θα πάω σε κάποιο πάρτι! Δεν μπορώ να διαλέξω ποιο μ'αρέσει πιο πολύ, είναι και τα δύο τέλεια!

    ~Βανέσα Τρ.~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! ^.^ Χαίρομαι που θα χρησιμοποιήσεις τις συμβουλές μου & που σου αρέσουν τα συνολάκια ~.^

      Διαγραφή
  2. Γειά σου!!! Εμμμ το 1ο συνολάκι είναι υπέροχο...μήπως ξέρεις που μπορώ να βρώ την ίδια ή μια παρόμοια φούστα??? 😊😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή