Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Διασκεδάστε και μόνοι σας!

Άλλο ένα σαββατοκύριακο έφτασε στο τέλος του! Κανονίζετε από τώρα τι θα κάνετε το επόμενο σαββατοκύριακο; Αν τύχει και το περάσετε μόνες σας μην στεναχωριέστε καθόλου! Να μερικές ιδέες για να διασκεδάσετε ακόμα και χωρίς παρέα:
  • Δείτε τα επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς: Σίγουρα σε όλους μας αρέσει μία σειρά, δείτε λοιπόν τα επεισόδια της αγαπημένη σας σειράς ή online ή νοικιάζοντας το dvd. Μερικές ωραίες σειρές, που σας προτείνω είναι: The Big Bang Theory, Agents of S.H.I.E.L.D & τα Φιλαράκια.
  • Βραδιά gaming: Παίξτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια για ώρες!! Διασκεδάστε παίζοντας ή με playstasion ή στον υπολογιστή. Μερικά παιχνίδια που παίζονται και στον υπολογιστή και στο playstation: Crash, Sims 2/3, Need For Speed Most Wanted (τα παιχνίδια αυτά μπορείτε και να τα νοικιάσετε από το video club).
  • Dance Night: Γιατί όχι; Ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να χορέψετε και μόνοι σας; Οι οδηγίες είναι απλές: Βάλτε ένα καλό τραγούδι ή cd και χορέψτε. Ακόμη μπορείτε να χορέψετε με το Just Dance!
  • Διαβάστε τα αγαπημένα σας βιβλία: Το πιο απλό πράγμα (και για κάποιους το πιο βαρετό) που μπορείτε να κάνετε!
  • Ζωγραφική: Δεν θα σταματήσει ποτέ να μας αρέσει!! Μπορείτε να δείτε και βιντεάκια στο youtube που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έργα τέχνης!!

    Ελπίζω να σας άρεσε!!
    Υ.Γ Αρκετές από αυτές τις ιδέες μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε και μαζί με τις φίλες σας.

    See u soon! Μαντελίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου