Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Must have apps!! ♛💻

Γεια σας!! Αύριο δεν έχουμε σχολείο οπότε σήμερα είχα χρόνο να γράψω :D Λοιπόν αυτές είναι κάποιες εφαρμογές που μου αρέσουν και κάποιες τις θεωρώ πολύ σημαντικές!! ♥♥

Spotify

Ίσως είναι η πιο σημαντική για μένα εφαρμογή..no music no life!! Είναι πολύ εύχρηστη και έχει πάρααα πολλάαα τραγούδια. Επιπλέον έχει έτοιμες λίστες ανάλογα με την διάθεσή σου, διάβασμα, γυμναστικής, ροκ κ.τ.λ. Και φυσικά μπορείς να φτιάξεις τις δικές σου λίστες και να ακολουθήσεις τις λίστες των αγαπημένων σου καλλιτεχνών και φίλων! Μπορείτε να την κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας και σε κινητό.


Viber

Δωρεάν κλήσεις, μηνύματα κ.τ.λ. με μόνη προϋπόθεση να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο!! Μία από της σημαντικότερες εφαρμογές και ο αγαπημένος μου τρόπος να επικοινωνώ με τις φίλες μου!!


Instagram
Παρόλο που δεν έχω, θέλω πολύ!! Δεν μπορώ να το κατεβάσω από το κινητό-σαράβαλο μου!! :( Anyway το Instagram είναι τέλειο για μένα γιατί λατρεύω τις φωτογραφίες και την έχω ανάγκη αυτή την εφαρμογή!!


+Εκατοντάδες εφαρμογές για επεξεργασία φωτογραφιών, κολάζ κ.τ.λ.



Subway SurfersΤρελό κόλλημα είχα φάει παλιά με αυτό το παιχνίδι! Ακόμα θα μπορούσα να το παίζω για ώρες..Βασικά τα παιχνίδια τώρα πια τα έχω κυρίως για καταστάσεις που χρειάζεται να περιμένω αρκετή ώρα γι' αυτό και τα περισσότερα που έχω δεν χρειάζονται wi-fi.


QuizdomΣας συστήνω το παιχνίδι με το οποίο έχω κολλήσει και περνάω τις περισσότερες ώρες της ημέρας μου μαζί!! Μου αρέσει κυρίως γιατί έχει ερωτήσεις από πολλές κατηγορίες και μπορείς να παίζεις και με άλλου παίχτες και φίλους σου!!



~All the love! Xxxx

6 σχόλια:

  1. Τέλειο άρθρο !!! <3 <3
    Αυτές οι εφαρμογές είναι τέλειες , τις έχω όλες !! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειο άρθρο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Θα σου πρότεινα να έβαζες και το σκαιπ. Τελευταία είναι η μεγάλη μου αγάπη και τέλειος τρόπος να επικοινωνώ με τις φίλες μου!
    Watever, τέλειο άρθρο και φοβερή η τελευταία φωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!! ♥♥
      Όντως..έχεις δίκιο..το ξέχασα εντελώς, σε ευχαριστώ που μου το θύμησες και εγώ το χρησιμοποιώ αρκετά!!
      Ευχαριστώ και πάλι!!!!! ♥♥♥♥♥♥♥ =]

      Διαγραφή
  3. Πάρα πολύ ωραίο άρθρο!!❤Έχω όλες τις εφαρμογές που προτείνεις στο κινητό μου και τώρα τελευταία έχω κολλήσει με το Subway Surfers!Btw πολύ ωραία εικόνα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!! ♥ :)
      Ναι κι εγώ είχα κολλήσει παλιά!!
      Ευχαριστώ!!!! ♥♥♥♥

      Διαγραφή