Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Online Παιχνίδια Για Όλα Τα Γούστα ;)

Έχω να σας προτείνω κάποια παιχνίδια που παίζω ΣΥΝΕΧΕΙΑ και πιστεύω ότι σίγουρα θα σας αρέσει κάποιο! Όλα τα παιχνίδια είναι online, δεν χρειάζεται να τα κατεβάσετε.

Για τους φανς του Χάρι Πότερ:
Οι περισσότεροι φαν το ξέρουν αλλά για τους λίγους που δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμα έχω να σας προτείνω το POTTERMORE! Είναι ένα φοβερό παιχνίδι! Φτιάχνεις φίλτρα, κάνεις ξόρκια, ανήκεις στο Χόγκουαρτς και σε κοιτώνα!!! Σίγουρα θα ξετρελαθείτε είναι απλώς ΦΟΒΕΡΟ!!

Για αυτούς που λατρεύουν την μόδα:
Σε εσάς έχω να προτείνω μία σειρά παιχνιδιών από το site girlsgogames.com Η σειρά παιχνιδιών λέγεται shopaholic! Τα δύο αγαπημένα μου παιχνίδια της σειρας είναι το Shopaholic London & το Shopaholic Beach Models . Στα παιχνίδια αυτά έχεις μία κούκλα που της ψωνίζεις ρούχα, μαλλιά κ.α. , αυτή είναι η βασική ιδέα. Στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σειράς υπάρχουν ρούχα με κωδικό ντυσίματος (ελπίζω να χρησιμοποιώ τη σωστή λέξη xd), που τα αγοράζεις για να πηγαίνεις σε πάρτυ με κωδικό ντυσίματος (μπέρδεμα το ξέρω x( ). Απλά παίξτε κάποιο παιχνίδι της σειράς είναι τέλεια ^.^!!
Για αυτούς που είναι γεννημένοι μάγειρες:
Απλά δοκιμάστε τη σειρά Papa's Games είναι πολύ ωραία!! Έχεις ένα μαγαζί (διαφορετικό σε κάθε παιχνίδι) και εξυπηρετείς τους πελάτες ώστε να μείνουν ευχαριστημένοι. Δεν ξέρω αν σας φαίνεται απλό και εύκολο, πάντως δεν είναι!! ;)

http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20131210010223/fliplinestudios/images/0/09/Papa%27s_Pastaria_Free_Flash_Game_Flipline_Studios.png


See u soon!Μαντελίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου